• Hem
  • B-K
  • V64 Mantorp - 25 September

V64 Mantorp - 25 September

Måndag, ny vecka och nya tag med följande två V64 system:

V64-1: Hade det varit 2140m då hade 10) Urban Kronos varit en spik på systemet men då det är kort distans känner jag att ett lås bör tas för att vara på den säkra sidan. Andra hästen blev 6) Yster Brick som vann senast på samma bana och upprepas den insatsen då är den framme igen och hugger.

Ett svårlöst lopp i den andra avdelningen enligt mig. Vill flagga för 3 & 13 som bör tas med om man jagar dem större summorna. Fem hästar blev det tillslut här.

V64-3: Favoriten i nuläget har två raka segrar men något säger mig att det inte blir någon tredje raka. 5) JEJJE PALEMA är tidig men 9 & 10 skall man se upp för!

V64-4: Detta kan bli ett händelserikt lopp. Många hästar i fältet där mycket kan hända. Valet föll på fyra som sticker ut. Det får räcka så. Av samtliga gillar man 12) NORTHERN TRICK mest.

Den näst sista avdelningen är ett lopp med ett roligt namn och varför inte testa med en vågad och rolig spik i form av 7) Forecast som var ute senast på Solvalla och gjorde det helt OK. Återigen med Örjan Kihlström bakom sig då tror jag det blir en succé i detta lopp. 

Avslutar systemet med att strecka tre kapabla hästar. Kan vara så att Örjan tar hem bägge avdelningarna på Dagens Dubbel men dem som kan sätta käppar i hjulet för det är nämligen 7 & 8 i sista avdelningen där 8) MRS LINDY måste med under alla omständigheter tycker jag.

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Helgens midsommartrav inleds med midnattsomgång uppe på Dannerotravet. Startiden är sen och bland loppen vi bjuds på är High Coast Midnight Race den ... Läs travtips

Midsommarhelg vilket betyder V75 från Kalmartravet! Kalmarsundspokalen och Stoeliten blir två höjdpunkter.Här är mina tidiga funderingar ... Läs travtips