• Hem
  • B-K
  • V64 - Kalmar 22 September

V64 - Kalmar 22 September

Äntligen helg och man ser fram emot lördagen i synnerhet. Utan att blicka för mycket framåt har jag fastnat på V64:an senare ikväll i Kalmar. 


Huvudfrågan i första avdelningen är om det går att slå 7) Poet Broline som är klassen bättre än samtliga. Här var man kluven och tillslut fick man en känsla att gardera en till om det blir så att favoriten gör bort sig på något sätt, större under har skett. 2) Caliber T.T. tas med.

I den andra avdelningen har vi en storfavorit i form av Rex Lane. Personligen känns det tråkigt om man säger så att spika en så pass hög favorit och därför tar man med ett par streck som känns intressanta. Gillar 1) Devs Daredevil bland övriga.

V64-3: Kort distans och jag tror på körning här. Öppet lopp där många är inblandade i segerstriden kort och gott. Fem hästar känns bra här.

V64-4: Spikar 7) Elliot Coger som jag ser som vinnare på sin hemmabana. Få saker talar emot och hästen har länge varit en man litat på.

I den näst sista avdelningen där DD-1 påbörjas även så står det bland fyra hästar enligt många. Jag väljer att ta bort en och man får hoppas att man inte valde bort fel.
Känslan är dock att 1) Ilona Håleryd som är snabb bakom bilen tar spets och sedan kommer nog 8) Mulligan att visa framfötterna. Potentiellt lås om man så vill.

Spikar 4 Delicious Grim i sista loppet av kvällens V64:a.
Var jättefin senast och den tuffaste motståndaren har 20m tillägg. Inget dåligt singelstreck att avsluta sin kupong med.


Utdelningen kan bli väldigt låg senare ikväll om dem två favoriterna i första avdelningarna segrar. Därför är det nog bästa att hålla igen på insatsen inför morgondagen.

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på en extraomgång med V75. Sportsligt har det sina höjdare, men framförallt glädjande med stora anmälningsintresset!Tre raka ... Läs travtips

Hej på er alla!  Lördagens V75 höll på att sluta med en fin slant till Travstugan. Jag och Andreas lyckades få sex rätt på våran bomb. Tyvärr ... Läs travtips

Hemmaplan men tyvärr ska jag spela fotbollsmatch mitt i V75 och kan inte vara på plats. Under morgonen är det -22 grader men strålande sol. Hoppas på ... Läs travtips

Hej alla! Det var skrällarnas afton på V75 igår. Omgången var riktigt lurig och slutade med en utdelning på över 2 miljoner.Min stora idé 12 ... Läs travtips

Dagens Dubbel har det varit stolpe ut på under februari, då mina hästar varit bra men slagen i slutskedet flera gånger, jag hoppas vända trenden i ... Läs travtips