• Hem
  • B-K
  • V64 - Kalmar 22 September

V64 - Kalmar 22 September

Äntligen helg och man ser fram emot lördagen i synnerhet. Utan att blicka för mycket framåt har jag fastnat på V64:an senare ikväll i Kalmar. 


Huvudfrågan i första avdelningen är om det går att slå 7) Poet Broline som är klassen bättre än samtliga. Här var man kluven och tillslut fick man en känsla att gardera en till om det blir så att favoriten gör bort sig på något sätt, större under har skett. 2) Caliber T.T. tas med.

I den andra avdelningen har vi en storfavorit i form av Rex Lane. Personligen känns det tråkigt om man säger så att spika en så pass hög favorit och därför tar man med ett par streck som känns intressanta. Gillar 1) Devs Daredevil bland övriga.

V64-3: Kort distans och jag tror på körning här. Öppet lopp där många är inblandade i segerstriden kort och gott. Fem hästar känns bra här.

V64-4: Spikar 7) Elliot Coger som jag ser som vinnare på sin hemmabana. Få saker talar emot och hästen har länge varit en man litat på.

I den näst sista avdelningen där DD-1 påbörjas även så står det bland fyra hästar enligt många. Jag väljer att ta bort en och man får hoppas att man inte valde bort fel.
Känslan är dock att 1) Ilona Håleryd som är snabb bakom bilen tar spets och sedan kommer nog 8) Mulligan att visa framfötterna. Potentiellt lås om man så vill.

Spikar 4 Delicious Grim i sista loppet av kvällens V64:a.
Var jättefin senast och den tuffaste motståndaren har 20m tillägg. Inget dåligt singelstreck att avsluta sin kupong med.


Utdelningen kan bli väldigt låg senare ikväll om dem två favoriterna i första avdelningarna segrar. Därför är det nog bästa att hålla igen på insatsen inför morgondagen.

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Martin

V75 Örebro

Skribent: Martin

Lördagens omgång körs på Örebrotravet. Nuncio är tillbaka i Gulddivisionen och tvååringarna tävlar i Svampen.Tycker du mitt system ser intressant ut, ... Läs travtips

Hej på er alla!  Då var det dags att lämna en genomgång av mina tankar och ideér till V75 där jag som vanligt har ett system för 100kr andelen o ... Läs travtips

Under måndagen hade jag gjort klart V86 men ändrade mig när jag började läsa tränarnas kommentarer och valde att gå på snacket om att det var passiva ... Läs travtips

Det är V75 i Örebro och jag spikar 6 Linus Boy (V75-7). Köp din andel på  https://tillsammans.atg.se/inb... V75-1 6 Mack Dragan (40 %) är snab ... Läs travtips

Jag spelar vinnare på 7 M.T.Joinville i lopp 7 till 3.85 på Unibet. Med en dag kvar till V75 har jag redan hittat ett vinnarspel i lopp 7 i Örebro. N ... Läs travtips

Klass 2 är ovanligt på dagens dubbel och jag tycker den är ovanligt svår också, sedan avslutar vi med silverdivisionen där jag tyckte jag hade en bra ... Läs travtips