• Hem
  • B-K
  • V64 - Kalmar 22 September

V64 - Kalmar 22 September

Äntligen helg och man ser fram emot lördagen i synnerhet. Utan att blicka för mycket framåt har jag fastnat på V64:an senare ikväll i Kalmar. 


Huvudfrågan i första avdelningen är om det går att slå 7) Poet Broline som är klassen bättre än samtliga. Här var man kluven och tillslut fick man en känsla att gardera en till om det blir så att favoriten gör bort sig på något sätt, större under har skett. 2) Caliber T.T. tas med.

I den andra avdelningen har vi en storfavorit i form av Rex Lane. Personligen känns det tråkigt om man säger så att spika en så pass hög favorit och därför tar man med ett par streck som känns intressanta. Gillar 1) Devs Daredevil bland övriga.

V64-3: Kort distans och jag tror på körning här. Öppet lopp där många är inblandade i segerstriden kort och gott. Fem hästar känns bra här.

V64-4: Spikar 7) Elliot Coger som jag ser som vinnare på sin hemmabana. Få saker talar emot och hästen har länge varit en man litat på.

I den näst sista avdelningen där DD-1 påbörjas även så står det bland fyra hästar enligt många. Jag väljer att ta bort en och man får hoppas att man inte valde bort fel.
Känslan är dock att 1) Ilona Håleryd som är snabb bakom bilen tar spets och sedan kommer nog 8) Mulligan att visa framfötterna. Potentiellt lås om man så vill.

Spikar 4 Delicious Grim i sista loppet av kvällens V64:a.
Var jättefin senast och den tuffaste motståndaren har 20m tillägg. Inget dåligt singelstreck att avsluta sin kupong med.


Utdelningen kan bli väldigt låg senare ikväll om dem två favoriterna i första avdelningarna segrar. Därför är det nog bästa att hålla igen på insatsen inför morgondagen.

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V65-kväll nummer två för Solvalla-tisdagarna. En lurig omgång som avslutas med två sto-spikar.V65-1Tror en del på 12 Cemonroc de Coeur i inledningen ... Läs travtips

Klart lättare emot nu jämfört med på slutet. Jag tror Odessa Celeber har stor segerchans! Odessa Celeber går ikväll ut på Solvalla i ett ... Läs travtips

Snart onsdag och världens bästa streckspel V86, nyhet denna vecka, "Första tanken"!Ska alldeles strax gå igenom mitt nya koncept "Första tanken", men ... Läs travtips

V86 Åby/SolvallaStart 20:30 Missa inte att säkra dig andel på 132:- (som analysen bygger på)https://tillsammans.atg.se/inb... V86-13 Västerbo Exact ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips

Fin söndag från Solvalla väntar. Treåringarnas stordag med Kriteriet och Oaks kryddat med Gulddivisionen!Här är första tanken kring V75-omgången: ... Läs travtips