• Hem
  • B-K
  • V64 - Eskilstuna 26 September

V64 - Eskilstuna 26 September

Gick inget vidare igår på V64:an men nya tag ikväll med följande:

Spiken:

V64-5: 3) Jaques Noir som vinner bara den undviker galopp är känslan. Den tror jag hårt på och procenten som den är spelad till är inte heller alltför hög. Spik!

Övriga lopp:
Kvällens inleds med ett klurigt lopp. Känns som om man måste ha flertalet hästar här men mitt val föll på fyra kapabla där favoriten ändå får ses som den häst med bäst segerchans.

I V64-2 hittar vi i nuläget kvällens största favorit som jag tror är aningen för högt spelad. Några streck måste med och man får inte missa att ta med 6 & 14 där den sistnämnde blir att se upp för när det vankas upplopp, bara 3% på IMAKEYOUPROUD som har Kaj Widell bakom sig.

Många tror att i den tredje avdelningen står det mellan två hästar men jag väljer att utöka det till tre där 7) LOTUSJASMINE kan få smygläge. Inte alls långt från en seger här är känslan. Övriga två är dem mest betrodda.

I V64-4 kör jag på ett lås där 5) Fortune Teller har varit bra på sistone men 9) Etosha Boko är högkapabel och distansen är något som hästen är bra på enligt mig. En som jag inte har med är 3) Must Have som är tidig och gjorde det väldigt bra i sitt senaste lopp.

Skulle jag välja en är det 9) Etosha Boko som är nog den bästa i detta fält.

System avrundas med ett intressant lopp. 6) Dragondamour är intressant och rätt så lågt spelad. Favoriten står bra till men jag hoppas mest på 8) Mellby Exotic som kan överraska rejält.

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll comebackar Thai Broadway i V64-1, men är hästen att tro på direkt?Och åter varnar jag för Iniesta Bob.V64-18 Thai Broadway gör comeback ... Läs travtips

Från kvällen hittar jag två roliga platsbud som tillsammans ger ett jätteodds!I lopp 7 finns det stor risk att det blir rejäl fart. 12 Above Angel ... Läs travtips