V64 - Axevalla 7 November » 7 nov. | B-K - Travstugan.se
  • Hem
  • B-K
  • V64 - Axevalla 7 November

V64 - Axevalla 7 November

V64 har blivit favorit systemet man spelar på tillsammans med V75 såklart. Det är lopp på Axevalla ikväll och nedan är mina tankar/förslag:

V64-1)
I den första avdelningen kommer 1) Rue Royale att leda långa stunder efter start, därför kommer hon med. Given utmanare är favoriten(7 Categorical) som är en rättfärdigad sådan, vunnit från liknande läge förut och på samma på bana dessutom. Sist men inte minst en häst som törs göra jobbet i form av 8) Eskimo Brother som har vassa Björn Goop bakom sig och det gör så att den måste med. 

V64-2)
Satt och fundera på vem som kan besegra 5) Butterfly Ima och kom fram till att 8) The Black Girl är värd att ha med, fin form på hästen och det är nu Björn Goop som får köra. Det kan bli något detta. Skrällen får bli 6) Elsa C.B. som kan få smygläge och överraska, löser pallplats skulle jag gissa i förstahand men den kommer med ändå.

V64-3)
Här har vi en spik som jag ger väldigt goda chanser till seger.
7) Athos Race trivs över denna distansen, den besitter en hög kapacitet gentemot dem andra i denna avdelningen och jag tvekar inte en ynka sekund. Den kommer att ta ner samtliga på kraft. 

V64-4)
Spännande hästar som skall löpa. Ganska öppet lopp där ändå 12) Kid Vacation sticker ut men då den inte löpt på ett bra tag nu så tar man med några utmanare. Gillar skrällarna 3) Baron S.T. och bortglömda 13) Frisco Runner ..

V64-5)
Med storfavoriten borta, vilket man tackar för då blir det nu lättare att syna loppet.
4) Incora Zon kan ta sin femte raka seger och måste med på kupongen. 1) Tinky Winky Laday är lågt betrodd men den slåss om spets med 3) Global Takeaway och vinner den kampen ifrån start då kan den segra. Glöm inte 6) Sugar Brodda som var väldigt bra senast över en längre distans. Fyra hästar får duga här.

V64-6)
5) Anna blev ett tidigt streck men i slutändan föll det på ett lås tillsammans med 7) Naglo' Del Nord som är en tuffing och trots 20m tillägg kommer den utmana Anna hela vägen in över mållinjen.


Kör x2 som radinsats.

Lycka till!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips