• Hem
  • B-K
  • V4 - Solänget 22 Augusti

V4 - Solänget 22 Augusti

Försöker mig på något jag knappt nuförtiden spelar, nämligen ett v4-system som är följande:

V4-1: Här har vi en häst som är storfavorit till hela 74% vilket lockar mig att gå emot den. Jag tar med utöver den två hästar som jag anser har kapaciteten på en väldigt bra dag att slå 7:an. Dem löper vanligtvis på längre sträckor och har kraften att stå emot favoriten tror jag. Får hoppas på en skräll här annars ser utdelningen rätt så låg ut i slutändan.

V4-2: Ännu en storfavorit till 50%, denna har Ulf Ohlsson bakom sig som favoriten i första loppet, dock tror jag inte så värst mycket på den mest streckade hästen i detta fält.

Jag väljer att spika 2) CARLOS TEXI till endast 6% då det är kort distans och hästen ligger bra till. Volt-start som kan fälla andra konkurrenter och där tror jag denna kuse lyckas bäst. Får den iväg en bra start då är det bara att köra i min bok. Bör vara spelad till minst 15% anser jag.

V4-3: Klurigt lopp, här måste dem flesta med som har en vettig segerchans. Jag har en känsla att efter dem två första inledande loppen kommer Ulf Ohlsson att inte vara segrare men i detta lopp kan han mycket väl med 12) SPIKPILA lyckas göra det till låga 8%. 


V4-4: Vi avslutar med ännu ett lopp som är på kort distans och som är volt där jag tror antigen 1 eller 2 tar ledningen för att sedan den starkaste hästen enligt mig i form av 5) SANGRITA ÅS övertar spetsen och löper hem en seger, ett troligt scenario vore även att dem skuggas utav 6) Rubinola som efter ett perfekt lopp segrar med minsta möjliga marginal. Kapacitet finns efter den rätt så fina insatsen senast på Bergsåker. Två hästar som är bättre på lite längre distanser men det gäller bara att köra från början då skall det gå vägen.

Håller insatsen rätt så låg då likväl kan det bli två favoritsegrar i dem första avdelningarna och då är utdelningen så gott som "död".

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Denna vecka har jag haft tid trots att det även denna vecka är mycket spännande som händer. Förra veckan stod jag över V86 då jag inte kände att jag ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla är för alla champions under fjolåret. Det ser ut som en spelvänlig utmaning som kan bli bra betalt.Här är mina tidiga tankar: ... Läs travtips

Söndagen bjuder på en extraomgång med V75. Sportsligt har det sina höjdare, men framförallt glädjande med stora anmälningsintresset!Här är min första ... Läs travtips