V4 - Bergsåker 30 Oktober » 29 okt. | B-K - Travstugan.se
  • Hem
  • B-K
  • V4 - Bergsåker 30 Oktober

V4 - Bergsåker 30 Oktober

Vi inleder den nya veckan med ett V4 som skall följas på lunchen. Här nedan är mina tankar/förslag:

V4-1)
1640m där 2) Favorite Boko har bäst kapacitet att vinna detta inledande loppet men efter lite övervägande så tar man med 3) Strong Will och 7) Lirac de Zeun som med med bästa kusken i fältet, Robert Bergh kan vara "skrällen" i fältet.

V4-2)
4) Torwall blir min spik. Kort distans återigen och blir det en godkänt start från dennes sida är den med och slåss om seger om den får upp farten, hästen är nämligen bättre på längre distanser men den sticker ut i detta loppet enligt mig och får mitt förtroende.

Lågt spelad i nuläget, får hoppas det förbli så.

V4-3)
Väljer att strecka ett par styck här där 3) CASTANYA AM ligger bäst till på grund av spåret men på denna distans är det fler som kommer att utmana. Mina "skräll" drag är 4 & 9 där den sistnämnda är aningen vassare. Glöm inte 12) Twinkle Kronos som fått ett dåligt spår men den var väldigt bra i segern senast och förväntningarna på den är goda i min bok.

V4-4)
7) BEAR BRIAR
är den bästa hästen i detta fältet och den kommer med hög sannolikhet att vara den första som passerar mållinjen. Kort distans som passar hästen ypperligt och den är i mycket god form. Få saker som talar emot och detta får bli en spik som heter duga.

Spelar x10 som radinsats skall nämnas.

Lycka till!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips