V86 Solvalla / Jägersro 28 Mars 2018 » 28 mars | Andreas -…

V86 Solvalla / Jägersro 28 Mars 2018

Hej travvänner.
I lördags fick jag äntligen dela ut lite pengar till mina andelsköpare när V75 satt som en käftsmäll. Tyvärr var de inga jätte pengar, men var andelsköpare fick 3964:- tillbaka på satsade 200:- Den omgången var det 52 sålda andelar och vart system gav 39.645:- Totalt spelade min " Andreas V75 andel " in 206.154:- Riktigt kul.


Nu är det Onsdag och dags att sätta tänderna i en ny spännande omgång. Jag tycker denna omgången är ovanligt svårlöst och lutar mig mot en hedershäst som borde ha toppchans om han går felfri vilket jag hoppas på nu efter korigering med utrustningen.
OMGÅNGENS BÄSTA SPIK: 2 CREATION PRIMERO

V86-1
Halvlurigt lopp där jag sätter mitt första streck på 1 UCCELLO JET. Jag tror inte att han når ledningen i första skedet men kan vinna från andra positioner. 2 COME AND DREAM är också tidig. 6 YANKEE SENSATION blandar och ger lite, men räknas på grundkapacitet.
RANKING: 1-2-6-11-10-3-9-5 RES: 4-7
V86-2
Årsdebuterande 6 MAGIC GWIN är hästen i loppet, och ska ha toppchans trots att det är första starten efter vila. Jag bara denna vinner. SPIK !
V86-3
Åter igen ett lurigt lopp där jag rankar Jocke Lövgrens styrning etta från ett bra läge. Det saknas inte motbud och jag streckar fem ekipage och känner mig trygg där. 8 BACAN DEGATO är tidig bakom min idé oh 3 RAWINDSKI ska gå med optilmal balans. Det låter mycket uppåt här. 6 KUNG EDWARD kan komma till spets om han trycks av.11 CRACK ATOUT är skrällen i loppet och ska inte nionchaleras.
RANKING: 2-3-8-6-11 RES: 4-10
V86-4
Här hittar vi OMGÅNGENS BÄSTA SPIK !!! Jag pratar om 2 CREATION PRIMERO som har strulat en del tidigare. Nu ska man ändra bettet och jag tror de faller väl ut. Jag tar risken och utser detta till omgångens bästa spik ! Det ända som kan fälla är galopp !
RANKING: 2 RES: 10-11
V86-5
Lärlingslopp där två ekipage är betrodda. 3 KISS FOREVER H.C  och 4 KAISER HÅLERYD. KAISER lämnar jag utanför mitt system denna gången och plaserar honom i reservrutan. Jag vill istället lyfta fram två skrällar. 7 RED RIVER BROLINE är inte så tokig och till 6% känns detta helt fel. 10 FIRSTLADY MICHELLE 3 % kan också flytta på sig med rätt resa. 
RANKING:10-3-7-6 RES: 1-4
V86-6
Här har vi min ide för omgången. 10 EMPIRE GARBO är en fimn travare som presterat bra i flera starter. Senast kom vinsten som ett brev på posten och jag tror denna kan vinna igen med rätt resa. 10 DOM PERIGNON är de mycket skrik om men jag tycker 54% känns väl överspelat trots att jag väljer att plocka med honom. 3 CORKY RAMIREZ och 1 TIGER MARKE kan båda skrälla här och är tidiga för mig.
RANKING: 11-3-1-10 RES: 4-5
V87-7
Här hittar vi omgångens mest felspelade häst i mina ögon. Att FALK ON HILL är så hårt spelad är ett frågetecken för mig. Första häst för mig är 6 UNITY KNICK som ska tävla med optilmal utrustning. 3 % på honom .. är detta ett skämt ? Jag spikar honom på BOMBEN utan att blinka. På detta systemet tar jag med några hästar enligt ranking, men åter igen STOR VARNING för UNITY KNICK !
RANKING: 6-2-5-1-10-9-11 RES: 3-4
V86-8
Storfavoriten 5 STONEISLE OCEAN har gjort fantastiska lopp och ska ses med bra segerchans här. Jag kommer docj ta med två kantbollar som jag inte kan släppa. 11 LINDA´S GIRL spurtade grymt senast och blir de tempo i loppet så är hon inte att leka med. Jag plockar även med 2 CARME till bara 1 % som kan få en fin resa.  Även om hon inte vinner så ofta så blir detta omgåmngens Miljondrag.
RANKING: 5n-11-2 RES: 9-8

Vill ni köpa andelar i mitt system så hittar ni de här: 
https://tillsammans.atg.se/lag...
Jag har följande andelar till försäljning:
Andreas V86 150:- ( Systemet är kopplat till analysen ovan )
Andreas Bomb 400:-
Andreas Spiklösa 99a 99:-

Välkomna in i stugan och stort lycka till !

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips