V86 Solvalla / Bergsåker 21 Mars 2018 » 20 mars | Andreas -…

V86 Solvalla / Bergsåker 21 Mars 2018

OBSERVERA ÄNDRINGEN PÅ SYSTEMEN !!!

Hej Travvänner !

Äntligen är det dags för en ny spännande omgång av V86 som vi ska sätta tänderna i. Nedan kan ni läsa om mina första tankar kring omgången och detta system baseras på just mina första tankar.

Omgångens bästa spik: 4 EXCLAMATION MARK 


V86-1

Vi inleder omgången med en Spik på 14 TANDTUFF som jag tror är huvudet högre än sina konkurrenter. Trots tillägg tror jag att Kallblodskungen Jan-Ove Persson löser detta. SPIK !

RANKING: 14 RES: 13-15

V86-2

12 S.G CHARPENTIER blir omgångens största favorit vilket jag delvis kan förstå med tanke på segerraden, men nu möter han 4 EXCLAMATION MARK som är riktigt bra. Trots uppehåll tror jag att EXCLAMATION MARK sitter i spets och väl där är detta hästen att slå. OMGÅNGENS BÄSTA SPIK !

RANKING: 4 RES: 12-10

V86-3

5 NORDBY HUGIN och 4 S.T.C.C FAKSEN är jämt spelade här och båda ska ses med vinstchans, men de saknas inte skrällbud här. 7 NÄRBYFLICKAN som blir totalt bortglömd har startat på V75 utan att göra bort sig. Hon har haft en del otur och hamnat snett på de men att hon bara är spelad till 1% är ett skämt. 1 TIN GNIST som körs av Tomas Pettersson har verkligen ett bra läge och ska ses med vinstchan.8 TROLL BORKEN, 6 JÄRVSÖ IRENE och 3 FANNY TABAC platsar också på min kupong. Här tror jag de skräller!

RANKING: 5-7-1-4-8-3-6 RES: 12-11

V86-4

Stolopp över 2140 meter och 7 TOP DIGGELO bär favoritskapet. Hon har fått ett lopp i kroppen efter vila, men jag tror inte formen sitter där riktigt än och kommer singelstrecka 3 ZANGONE som är loppets andrahandsfavorit. Jag tror att Torbjörn kör till spets och sedan är loppet över. SPIK !

RANKING: 3 RES: 6-4

V86-5

Lurigt lopp där 3 MELLBYDON JUAN blir favorit. MELLBY har gjort fina lopp mest hela tiden, men jag tycker motståndet är aningen bättre här. Första häst för mig är 10 RADJAH DÍNVERNE som de låter mycket uppåt på. 7 GLOBAL TEARDROP är också tidig och skall ses med bra vinstchans. 5 MARCIANO gör årsdebut, men skall också räknas direkt. 12 ELLIEANN var riktigt nära att tokskrälla senast och kan bli farlig med rätt resa. Jag vill också varna kraftigt för 14 PAYING GUEST som inte alls är borta här. Senast  mötte han bla: VIC DELUX och HAGENTOY som inte är något dåligt motstånd.  Jag skulle inte blir ett dugg förvånad om han skräller här. PASS UPP !

RANKING:  10-7-3-5-14-12 RES: 15-13

V86-6

Ett jämt lopp över 2640 meter där 7 BULA BULA AM blir hårt betrodd. Jag är inte överens på strecken här och sätter istället 5 FAYE BROS som etta i min ranking. FAYE BROS besitter en mycket fin kapacitet när stämmer.  Med ett  lopp i kroppen tror jag vi får se en framskjuten placering och kanske kan de räcka till seger. Bakom känd det öppet och jag kommer strecka 7 ekipage här enligt ranking.

RANKING: 5-4-7-8-6-10-2 RES: 9-3

V86-7

Vidöppet lopp som kräver många streck.. Här kommer jag strecka på så mycket jag har råd till. Favoriten 12 LAURA SÅNNA har gjort de bra på slutet, men från spår tolv kan de blir problem på vägen. 3 SCARLET O´CARA är normalt en säker travare så senaste galoppen kan vi glömma. 4 SHEHERAZADE FACE är också en av segerkandidaterna men jag tror mycket väl vi får en rejäl skräll här. Jag streckar på enligt ranking och hoppas på favoritfall.

RANKING: 2-12-4-1-15-7-9-3-14-5 RES: 6-10

 V86-8

Här hittar vi min stora idé i denna omgången. Jag pratar om 12 CUARTO KÄBB som imponerade starkt senast. Han återkom efter en kortare vila men visade ändå att formen var god. Han trivs ypperligt över den långa distansen och jag tror detta kan vara vinnaren till bara 5%. Jag kommer dock gardera med två streck på detta systemet. 3 FAIRPLAY PELINI är inte så startsnabb men klarar gör grovjobbet.10 JAMIE OLIVER har presterat mycket bra på slutet. Jag Chansar bort 7 ELDORADO B. eftersom jag tror 3 FAIRPLAY PELLINI plockar ner honom utvändigt, men skulle körningen bli tuff så skulle detta gynna min idé kraftigt !

RANKING: 11-3-10 RES: 7-1

Vill ni köpa andelar i mitt system så hittar ni dom här:  https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

Andreas V86 kostar 100:- ( 25 andelar )

Bomben kostar 275:- ( 15 andelar )

Stort lycka till !

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips