V86 Solvalla / Bergsåker 11 April 2018 » 11 apr. | Andreas -…

V86 Solvalla / Bergsåker 11 April 2018

Hej alla !

Dags att sätta tänderna i en ny omgång av V86 som på förhand känns ganska öppen. Vi går på Månprinsen A.M och 1 ENTER PRISE som spikar på detta systemet.

Andreas Bomb kommer som vanligt gardera de stora favoriterna och byggas upp för stor potential till hög utdelning.

 

V86-1

Vi inleder omgången med en stor favorit som blir svår att fälla. Jag pratar om 10 MÅNPRINSEN A.M som senast gjorde ett fantastiskt lopp och vann lätt trots tillägg. Jag väljer att spika på detta systemet  men gör ett fällningsförsök på Bomben trots att han blir mycket svårstoppad.

RANKING: 10 RES: 7-3

V86-2

2 AUTOBAHN är mitt fösta streck här i ett lurigt lopp men jag vågar inte gå på honom rakt ut och garderar med några streck. 1 VIDIVICI C.C har fått ett perfekt läge och ska räknas. 3 HOCHTHEEREITIS SOX och 5 UPSTREAM streckas också. Jag tror det står mellan dessa fyra.

RANKING: 2-1-3-5 RES: 6-10

V86-3

Här streckar jag fyra hästar som jag tycker sticker ut. 2 DITTY BOPPER är klar första häst och ska räknas tidigt från ett bra läge. 11 PAPILJOTTE utmanar med rätt lopp och 14 COMEWITHAFLASH känns som ett fynd till bara 9%. Jag streckar även 15 LADYOFTHELAKE som kan vinna till bara 4 % . Senast fick hon äntligen sticka nosen först och kanske kan få draghjälp härifrån.

RANKING: 2-11-14-15 RES: 13-7

V86-4

9 ROOFER gör bra lopp hela tiden och räknas tidigt i detta gäng. 10 PREDICTION gör årsdebut och ska bli spännade att se om de räcket till vinst redan här, eller om det behövs lopp i kroppen innan segern kommer. 12 CHAMPION CHIP vann på barfotabalans senast och ska gå med samma balans ikväll. jag tycker loppet ser lurigt ut. Jag gör de väldigt lätt för mig och streckar samtliga hästar till start. Håller tummarna för skräll här.

RAMKING: 9-12-10-6-1-7-11-8-3-5-4 RES: 12-10

V86-5

Här blir 13 BEAU MEC favorit och visst går han ner i klass, men jag tycker ändå att han möter ett par riktigt fina hästar som skall tas på allvar. 8 VIC DE LUX har presterat riktigt bra på slutet och skall streckar mycket tidigt. 7 MAGNIFIK BRODDE är en outsider här men är tillräckligt bra för att vinna ändå. 11 NAROLD VOX gillar den långa distanden och  med rätt resa kan de räcka. Skrällbuden är 9 ELLIEANN och 12 GOING FOR GOLD ZAZ som känns bortglömda.

RANKING: 13-8-11-12-7-12-10-9 RES: 3-1

V86-6

Här hittar vi omgångens bästa lås. 4 QUALITY TILLY blir befogad favorit och skall ses med bra vinstchans. Jag väljer dock att dubbla systemet med 2 FERRY BOKO som nu har lopp i kroppen och kan utmana favoriten här. Jag låser på dessa två och vänder blad.

RANKING: 4-2 RES: 8-6

V86-7

7 WEEKEND FUN är en häst jag gillar skarpt och denna fina sort har radat upp segrar. Jag var länge inne på att det skulle bli en ny vinst här, men jag går emot denna gången och spikar istället 1 ENTER PRISE som gör sin andra start i Sverige. Jag tror på tidig ledning och sedan borde loppet vara över. Som knapp favorit känns detta som en mycket  spelvärd spik.

RANKING: 1 RES: 7-3

V86-8

4 WOOLIES blir favorit i den avslutande avdelningen. Jag tror att de finns en  viss vinstchans men att hon ska vara spelad till 46% känns överspelat. Jag Lyfter istället fram 8 ALFAS JOLIE som gjord de riktigt bra och kan absolut vinna detta till 19%. Jag tycker även att bakspårshästarna 10,och 11 känns underspelade och blir aktuella om tempo. Skrä'llen i loppet heter 2 INFINITY som de blir spännande ändringar på denna gången. Dessutom vill man satsa för ledningen och köra där. 5 % känns intressant. Jag streckar fem ekipage.

RANKING: 10-2-8-4-11 RES: 12-1

 

Vill ni köpa andelar i något av mina system så hittar ni dom här:

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

 

Stort lycka till !

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips