• Hem
  • V86 Solvalla / Åby 4 Aprill 2018

V86 Solvalla / Åby 4 Aprill 2018

Hej!

Ny härlig omgång V86 där jag har hittat två mycket starka spikar som jag bygger mitt system på. 

Omgångens bästa spik: PUCCY ITALIA 

V86-1

Här inleder vi omgången med en stor favorit i 5 HARRAN BOKO som gjort flera bra prestationer och skall ses med god segerchans. Det finns några intressanta motbud som skulle kunna utmana. 6 IBELIVEINAMERICA känns verkligen intressant till bara 10% och 11 BAG’S SIMONI är totalt bortglömd. Jag tycker även att 10 VÄSTERBOCHECKLIGHT och 9 HAVBERGS VIKING skall streckas. 12 INFINITUS gick bra på V75 senast och får inte heller nonchaleras. Superskrällen 7 UGLY O.P skall passas ! 
RANKING: 5-11-6-9-10-12-7-4 RES: 3-1

V86-2
5 DICE MAN bör gå framåt för var lopp och ska streckas tidigt här. 8 DANI BOKO är härdad i tuffa gäng och 6 JOE MARTINI vann lätt från dödens senast. 4 HAVBERGS KNIGHT  vann från ledningen i årsdebuten och bör vara ännu bättre nu. Skrällen i loppet heter 2 KABANOSS honom streckar jag tidigt även om det krävs ett perfekt lopp för att segra. 
RANKING: 5-4-8-6-2 RES: 1-7

V86-3
Här hittar vi omgångens bästa spik. Jag tror nämligen att detta 2 PUCCY ITALIA som verkar ha fått travet att stämma bättre och bättre vinner detta från ledningen. SPETS OCH SLUT!

RANKING: 2 RES: 4-6

V86-4
Öppet sprinterlopp där 3 BARBARA L.HANOVER blir favorit men för mig är hon mycket överspelad och lämnas utanför min kupong. 1 EARN ’N BURN har fått ett perfekt läge och är första häst här. 4 ROSE GARDEN och 6 STRONGHOLD är tidiga motbud. 9 D’LAINA som besitter fin grundkapacitet och kan vinna  med rätt lopp. 10 MINNESTADS ECUADOR blir mitt sista streck. 
RANKING: 1-4-6-9-10 RES: 2-3

V86-5
12 APERFECTDREAM som vann sin årsdebut på fint sätt kan mycket väl rundar detta fält och vinna igen. Jag väljer dock att gardera med 7 FEDERAL AGENT och skrällen 6 SKIP BEAU som kan spetsa här. Raden ser inte så trevlig ut, men kapacitet finns de. 
RANKING: 12-7-6-3 RES: 2-10

V86-6 
2 ARCH LANE blir omgångens största favorit och kan mycket väl ta sin femte raka seger här. Jag tycker dock att motståndet är tuffare nu och har en känsla av att de kan skrälla. Jag plockar med 3 DUKE NUKEM och 5 OUTPUT PRESSURE som är spelade till endast 2-3%.

RANKING: 2-3-5-7 RES: 9-4

V86-7
10 WAFFLE blir knapp favorit här, han kommer med tre raka vinster och kan absolut sätta dit fjärde raka men det saknas inte motstånd. 11 UNO PICCOLINO är bara spelad till 2% vilket jag tackar för. Även om spåret talar emot på kort distans så tror jag Jens Flemming kan vinna detta tillsammans med PICCOLINO. Spännande kuskändring bakom 1 UAPPA DI AZZURRA som får Johnny Takter i sulkyn.
RANKING: 10-1-11-9 RES: 2-6

V86-8
5 EXCLAMINATION MARK som ser ut att bli favorit kan självklart vinna detta, men jag tror att 2 DIGITAL PERFORMER är den vi kommer få se i vinnarcirkeln och chansspikar! Rapporterna låter mycket bra och ibland måste man bara ta ställning. Det som gör att jag spikar är att jag tror DIGITAL PERFORMER håller ut favoriten från start. SPIK!

RANKING: 2 RES: 5-10

Vill ni köpa andelar i mitt system så hittar ni de här: 

https://tillsammans.atg.se/lag...

Stort lycka till !


Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips