V86 Jägersro / Solvalla 21 Februari 2018 » 21 feb. | Andreas -…
  • Hem
  • Andreas
  • V86 Jägersro / Solvalla 21 Februari 2018

V86 Jägersro / Solvalla 21 Februari 2018

Hej alla !

OBSERVERA ATT SYSTEMET ÄNDRATS ! 

SYSTEMET ÄR UPPDATERAT !!

Idag bjuds vi på en V86 omgång där hälften av loppen går på min hemmabana Jägersro. Jag har hittat två starka spikar som bygger mitt system och dessa två tror jag har mycket bra chans att nå ledningen, sen ska loppet vara över.

Igår spelade jag ett andelsspel på Travstugans " Travsurr " och vi var väldigt nära stora pengar. Systemet rättades och vi kunde se oss besegrade när två första reserven blev vinnarna. Utdelningen var över 750.000kr vilker hade gett oss 2,5 ggr eftersom vi endast spelade för 6 rätt. Jag hoppas vi tar revansch idag och bankar in fullt papper.

V86-1

1 ULTIMATE WINE ser ut till att bli stor favorit ifrån bricka ett. Jag är lite osäker på om
Han kan hålla upp ledningen eftersommaren finns några startsnabba utanför. 6 PAJAS FACE är en av dom och som jag löser loppet sitter han i spets efter ett par hundra meter. 
2 VICTORIOUS STAR är en mycker dina printer men har svårbedömd form. 
Dessa tre ska definitivt med på kupongen men jag streckar även 3 VOLONTARY SIMPLCTY och 7 MR PELLEGRINO.
RANKING: 6-1-2-3-7 RES: 8-4

V86-2
Här spikar jag 2 UNIQUE FINDINGS som kommer med två raka segrar. Jag tror han  vinner detta utan problem. SPIK! 
RANKING: 2 RES: 10-8

V86-3
Lärlingslopp dör det i första hand står mellan 7 TARZAN och 5 OPALIS. Båda dessa har bra kapacitet men jag litar inte på dom fullt ut eftersom båda har visat tendens till galopp. Jag streckar några skrällbud bakom och hoppas på favoritfall. 1 ELIT BLOU skall passas på läget. 
RANKING: 7-5-1-3-9 RES: 6-2

V86-4
Lopp över sprinterdistans där förhandsfavoriterna startar från sämsta tänkbara läge och därifrån kan de bli trafikproblem. Jag tror på skräll i detta loppet och streckar hela fältet. Jag lyfter en varning för 7 CREME FRAICHE som gick riktigt bra efter galopp senast. Att hon ska vinna kanske inte är så säkert men jag blir inte förvånad heller.  Ett platsspel lägger jag in iallafall. 
RANKING: 11-12-9-3-10-5-1-4-2-6-8-7

V86-5
4 ALPHA PEAK blir stor favorit och visst jan gästen vinna, men det saknas inte motbud. 
11 UKEBELL JET till låg procent är ert tidigt motbud, likaså 9 HÖWINGS VENUS som kan få ett perfekt smygläge. 1 SERENGETI skall också streckas samt Luddes styrning 5 VALTER L.P.C
RANKING: 4-11-9-1-5 RES: 7-3

V86-6 
12 JAMIE OLIVER är min första häst här, och jag var tidigt inne på att spika. Det som som för mig tveksam är framförallt om 3 TYSON DIMANCHE ska köras i ledningen. Jag har en känsla av att det kommer gå ganska fort en bit och de skulle då gynna Jamie, men får Robert Berg smöra bort loppet för länge så blir de svårt att hinna ikapp. Jag plockar även med 10 ECCO HORNLINE som ett lyx streck. 
RANKING: 12-3-10 RES: 6-5

V86-7
Här tror jag att 3 UNA BLESSED vinner utan större bekymmer. Bra spår och startsnabb dessutom går rapporterna i dur. 
Spets och slut ! 
RANKING: 3 RES: 9-1

V86-8
8 TITAN BRODDE blir antagligen svår besegrad om han sköter sig och är en tänkbar spik här, men jag spelar inte utan 9 Hot Pride som är en häst man bara måste gilla. Senast blev han min spik och vann lätt efter en fin avslutning. Jag hoppas på att han får en fin resa i 3-4 utvändigt och får han lite hjälp på vägen så står ingen säker när Ulf Olsson begär slutspurten av honom. Jag dubblar systemet utan att blinka. Självklart är det hårdare emot denna gången men jag hoppad ändå ! 
RANKING: 8-9 RES: 5-7

Tycker du mitt system ser spännande ut och vill köpa andelar så hittar du de här: 

https://tillsammans.atg.se/lag...

Andreas V86 kostar 100:-

Nilssons Bomb kostar 275:-

Stort lycka till !

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.