V86 Bergsåker / Solvalla 7 Februari 2018 ** Jackpot 12 miljoner ** »…
  • Hem
  • Andreas
  • V86 Bergsåker / Solvalla 7 Februari 2018 ** Jackpot 12 miljoner **

V86 Bergsåker / Solvalla 7 Februari 2018 ** Jackpot 12 miljoner **

Hej alla!

Idag har vi en ny Jackpotomgång med många stora favoriter som återkommer efter kortare vila. Jag har verkligen försökt hitta svagheter hos dessa och jag tror att vissa är överspelade trots att segerchansen finns. För mig är svaret enkelt att försöka fälla samtliga jättefavoriter en omgång som denna.

Omgångens chansspik hittar vi i sista avdelnigen !

Häng på med en andel och se !

V86-1

6 HOT PRIDE 11% som jag tycker har en passande uppgift här. Senaste starten svepte han hela fältet men orkade inte riktigt hela vägen över 2140 meter. Nu har han fått en riktig genomkörare och borde gå framåt rejält av detta, dessutom är de 500 meter kortare nu. Gör han om senaste loppet borde han vinna. Starten på Gävle 30/11 mötte han bla: LOUIE BRODDE och SLAPPY JOE då slutade han fyra. Motståndet denna gången är inget som skrämmer vilket gör att jag rankar honom först. Han ska gå med helstängt huvudlag, rycktussar och jänkarvagn. 

RANKING: 6-2-1-11-9-4 RES: 7-3

V86-2

Omgångens största favorit 3 TITAN BRODDE 77% har varit struken för hälta, vilket jag chansar på gardering med 1 TENZING 7% och 5 ETOSHA BOKO 10%. Att TITAN BRODDE är bäst i fältet är det inget prat om och vill man spela ett mindre system så är han en bra spik, men jag tycker TENZING är spännande från vinnarhålet, och eventuellt ETOSHA från ledningen. Jag låser på dessa .

RANKING: 3-1-5 RES: 10-7

V86-3

Öppet lopp där jag väljer att strecka sju hästar. Första strecket sätter jag på 11 HOMEMADE BOURBON 15% som kan få loppet härifrån. 5 VALNES INFO 31% blir klar favorit och kan givetvis vinna, men det är lite väl mycket skrik på denna. Jag vill varna lite för 6 JACK DALTON ZENZ 3% som  är bättre än vad raden visar.

RANKING: 11-5-6-7-4-3-14 RES: 13-1

V86-4

Åter igen ett mycket öppet lopp där jag tror vem som helst kan vinna. Jag som gillar att gambla lite kommer låsa detta loppet på tre hästar varav 2 är totalt bortglömda. Dessa ska hjälpa oss att nå jackpot pengarna. 10 HARRY RUDA 4% för första strecket och tätt efter streckar jag 11 ACTUAL STAR 4% som jag jagat länge och kanske kan de vara dags ikväll ? Sista strecket sätter jag på 9 FONDA BOKO 21%. Jag spelar utan favoriten.

RANKING: 10-11-9 RES: 2-6

V86-5

Kallblod som är väldigt jämt streckat brukar sluta med skräll ! Här går jag fullt ut på 10 BONALDO 20% och 6 NÄRBYFLICKAN 5% som har mött bra motstånd på slutet. Omgångens bästa lås !

RANKING: 10-6 RES: 4-7

V86-6

11 COYS RAIN 31% står verkligen på tur, men bakspår är ju inget man önskar. Jag tror hästen är tillräckligt bra för att vinna även här ifrån, men väljer att gardera med framförallt 5 VELASQUEZ GAR 20% som jag har feelning för. 2 ELECTRICAL 2% är hög intressant på strecken och 6 PRINCESS TIME 6% får Goop i vagnen. 1 TRITO DE ROYAL och 3 FLASH DI QUATTRO blir mina sista streck. 

RANKING: 5-11-2-1-6-3 RES: 7-8

 

V86-7

Omgångens skrik 1 KNIFETOWN WINNER 60% är en mycket fin häst, som gjort många riktigt fina lopp. Här är chansen stor att vi får se ett klassiskt " Spets och slut lopp " men jag vet att skor är ett stort minus. Jag tror att segerchansen är stor ändå, men väljer att dubbla mitt system med 8 ABOVE ALL ÅS 8% som blir farlig med rätt resa.

RANKING: 1-8 RES: 11-5

V86-8

Avslutande loppet och här hittar vi en ny mega favorit 3 REVEREND WINE 58%. Nu återkommer han efter vila och är aningen svårbedömd. Jag tror han är bäst i fältet, men jag kommer chansspika 6 GLOBAL TAILWIND som bara är spelad på 13% Hoppas jag har rätt och att värdet skjuter i höjden !

RANKING: 6 RES: 3-1

Vill du köpa andelar i mitt system så hittar du dom här: 

https://tillsammans.atg.se/lag...

Stort lycka till !

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips