V86 ÅBY / SOLVALLA 28 FEBRUARI 2018 » 28 feb. | Andreas -…

V86 ÅBY / SOLVALLA 28 FEBRUARI 2018

Hej alla !

Med en fantastisk form för tillfället hoppas jag att kunna hjälpa er att reda ut denna omång. Senaste vinsten på V4 Axevalla 26/2 slutade med en fin vinst på 31.096:- som 8 andelsköpare fick dela på. Dagen efter lyckades jag pricka in 6 rätta system igen på V4 och utdelningen blev 6360:- riktigt kul att få glädja alla köpare
Nu kör vi !!

BÄSTA SPIKEN: 7 TYSON DIMANCHE 

V86-1
4 GUTE BAND är en fin travare och blir fvorit här. Näst senast vann GUTE från spår 11 och jag varnade kraftigt för honom då. Jag har en känsla av att bakspår passar denna  duktiga slutspurtare bättre. Första strecker sätter jag istället på RHESOS FACE som är en osäker travare men som besitter mycker hög kapacitet när att fungerar. Jag tror att RHESOS växer i ledningen och kan bli svårslagen från den possitionen. LÅS !
RANKING: 2-4 RES: 8-6
V86-2
Här har vi omgångens största favorit 10 SIR Q.C som är spelat till 65%. Även om han gjort de riktigt bra så kommer jag göra ett fällningsförsök pga att han står hårt inne i lopper på pengar, Dessutom kan de bli långt fram från spåret. Senast vann han från ledningen i fin stil mot billigt motstånd. Jag vill nämna 4 DONEISDONE som ett roligt motbud till bara 2%. 9 GRAVITY FALLS har toppform men saknar skallen att vara först över mållilnjen.  
RANKING: 10-4-9 RES: 11-3
V86-3
7 TYSON DIMANCHE blir hårt spelad ( 51% ) men jag vill utse honom till omgångens bästa spik ! Senast blev han slagen efter fått hårt press i ledningen men går ner i klass här och jag ser detta som mycket bra segerchans. Värst emot är 2 BONDURAN D'INVERNE som nu blivit nerstrukan till innerspår vilket är ett stort minus eftersom han inte är någon startraket. Jag SPIKAR !
RANKING: 7 RES: 8-6
V86-4
7 DAVICI får Björn Goop i vagnen för första gången vilket är spännande. DAVICI kommer från en bra insats och skall ses med bra chans igen. JAg väljer dock att ta med två motbud som jag tror kan överaska här. 6 GARMIN B.J är spelad till 6% vilket är mycket intressant. Han gör debut över sprinterdistans, men jag har en feeling att de kan passa bra. 2 HERSEYŚ KISSES gör också debut över 1640 meter, men det låter vädigt uppåt från tränaren. Från ett perfekt läge kan jag inte nonschalera honon.
RANKING: 7-6-2 RES: 12-1
V86-5
Här är de jämt spelat mellan tre ekipage men den som låter säkrast är Ludde vilket vi kanske börjar bli vana vid. 1 DONTBREAKTHEBANKÅS har bästa utgångsläge och Ludde låter ryggigt uppåt. Hästen har inte startat på ett år vilket gör att jag garderar. Även på 8 PROSPEROUS går rapporterna i dur. Han kan absolut vinna här trots tillägg. 7 VIKENS HIGH YIELD ska självklart med på kupongen och även 5 CARAWAY kan vinna med lite tur. 
RANKING: 7-8-1-5 RES: 2-3
V86-6
12 ROGER AMERICA spurtvann senast via 11.2 sista 700 på ett mycket imponerande sätt. 4 BLUE STAR CHAMPION hade jag som spik senast när han vann från andra utvändigt och såg helt okörd ut. 1 SAUVIGNON BLANCE är mycket startsnabb och kommer antagligen till spets lätt här. 2 LAVIDALOCA DE VIE är ingen startraket, men kan glida ner och få en bra possition här. 5 RYAN KRONOS som står bra inne i loppet, och kan vinna om de blir hårt tempo. Sista strecket sätter jag på 11 VIND FARMING som inte är så tokig.
RANKING: 4-12-5-2-1-11 RES: 10-8
V86-7
Favoriten 5 POMPANO EUPHORIA är behandlad efter senaste starten, dessuton är hon inte vässad inför detta jobbet vad man kan höra på tränaren. Detta gör att det känns givet att gardera.  POMPANO är ett mycket fint sto som kan vinna trots dessa minus men jag sätter mitt förstastreck på 4 SCORPION KISS som vann direkt efter vila på ett fint sätt. Kommer SCORPION KISS till spets så blir de inte lätt att få på honom. skulle det bli hård körning mellan dessa två så tror jag att det finns två andra som kan överaska. 2 HAMILTON NOA från rygg på ledaren eller 11 GUIDELINE som har en riktigt vass slutspurt. dessa fyra känns stensäkert.
RANKING: 4-5-2-11 RES: 7-9
V86-8
Vidöppet lopp om inte min teori stämmerä. 2 READY FOR MONEY kommer gå med Bike denna gång vilket är riktigt intressant. Det kan vara så att denna dam bara vinner, men jag tar med ett par streck bakom. 1 GILBERT BRIS har inte vunnit lopp än, men det är bara en tidsfråga innan första segern kommer och varför inte redan ikväll till 5%. 10 DICTIONARY är en bra häst, men behöver tur härifrån. Superskrällen 12 ZARAH ZOLIDE har toppform, men det krävs tur även här. Skulle tempot bli stenhårt där framme så ökar chanserna för min ide. Sista strecken blir på 3 ALANDIAS DA VICI. 
RANKING: 2-10-1-12-3 RES: 5-6

Vill ni köpa andelar i mitt system så gör ni de här:
https://tillsammans.atg.se/lag...

Nu önskar jag stort lycka till !

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.