• Hem
  • V86 Åby / Solvalla 14 Mars 2018 ** JACKPOT **

V86 Åby / Solvalla 14 Mars 2018 ** JACKPOT **

OBSERVERA SYSTEM ÄNDRNINGARNA !

Hej alla !

V86 omgång med Jackpot är alltid lite extra kul att analysera då det är stora pengar att spela om. Denna gången går jag på tre spikar och hoppas kunna få in rejäla skrällar i garderingsloppen.

 

V86-1

Vi öppnar omgången med en jätte favorit 5 BRYSSEL som senast blev besegrad av WEST WING på mållinjen. Jag hade WEST WING som min stora idé i omgången och det kändes skönt att man kunde fälla då. Nu är motståndet svalare och BRYSSEL har fått ett lopp i kroppen. Jag tror inte någon rår på honom här såvida inte han är sjuk eller galopperar.  Det ända minuset jag kan hitta här är att det är kuskbyte vilket kanske inte är någon fara då Peter Ingves är mycket duktig, men ibland kan kombinationen vara avgörande. På lilla systemet spikar jag BRYSSEL, men på stora kupongen garderar jag honom med ett par streck enligt rankingen.

RANKING: 5-4-1 RES: 3-2

V86-2

Öppet lopp där vem som hels kan vinna. Vill man spela ett mindre system så tycker jag att man kan chansa på min ranking 1-5 men på mitt stora system streckar jag alla startande och jobbar in skrällen.

RANKING:  7-4-9-6-7-11-2-1-3-8-10 RES: 7-4

V86-3

Åter igen ett mycket öppet lopp som kan kräva många streck, men jag vill spara på strecken och kommer chansa på ett fräckt fyrahästarslås här.  Första hästen för mig är 10 GIEL WIELINGA som kommer med två raka segrar. Det kan vara så att detta är vinnaren, men jag streckar även 3 KAISER HÅLERYD som gör det bra hela tiden och är ett tidigt motbud mot min idé. 5 RUSHLIGHT FACE var inte alls lika bra senast, men har grundkapacitet så de räcker och blir över. Sista stecket blir på 7 PUNK PALE som körs av mycket duktiga Henriette Larsen som har bra form för dagen. Jag låser loppet på dessa fyra !

RANKING: 10-3-5-7 RES: 1-2

V86-4

Öppet stolopp där jag väljer att strecka sex ekipage som jag tror har bättre chans än övriga. 7 MELLBY EUPHORIA blir loppets favorit och streckad till 33% i nuläget. Visst kan hon vinna, men jag har inte sätt den vinnarskallen i henne som kan motivera mig att tro mer på henne än någon annan i loppet. Jag vill varna lite extra för 9 LAURA som blir bortglömd här. Hon har gjort flera bra lopp på slutet och kan få ett perfekt lopp härifrån. 3 ETOILE MEARAS är stsrtsnabb och kan komma till spets i ett tidigt skede. 6 DIGITAL PROMISE letar fortfarande efter formen  men ska med på lappen.

RANKING: 9-3-7-6-10-2 RES: 11-1

V86-5

Här hittar vi min första spik denna omgången.12 ARSENAL har inte de bästa läget, men samtidigt vet jag att hästen trivs i ryggar och har en riktigt bra slut spurt. Han är stark som få och jag blev mycket imponerad av senaste insatsen. Det gör inte saken sämre att Johan själv tror på bra chans och det styrker ens funderingar. Värst emot är 6 STARO LEONARDO och 8 BLACK SNAPPER men dom hamnar i reservrutan denna gången. SPIK !

RANKING: 12 RES: 6-8

V86-6

8 EARN N´BURN som körs av Björn Goop och blir favorit här. Han kommer med två andraplatser i rad och nu är väl ändå segern nära. Jag tror Björn löser denna uppgift trots tillägg. Värsta motbudet 3 ARCTIC MASTER har inte startat sedan Augusti 2017 och kan behöva loppet. Jag SPIKAR !

RANKING: 8 RES: 3-12

V86-7

Här tror jag att de kan skrälla rejält och kommer strecka på så mycket jag har råd med. 11 SHARP DREAM får tippset i ett svårt lopp. 4 PRIMA ITALIA  växer i ledningen och kan bli hårt ansatt utvändigt vilket jag tror kan öppna upp loppet rejält. Super skrällen heter 9 FLASHING VICTORY som har jobbat ihop till en seger nu.  PASS UPP !

RANKING: 11-4-9-10-14-13-2-1-6-5-8 RES: 7-15

V86-8

8 RIGEL FACE trivs ypperligt över den långa distansen och bör ha lekstuga mot detta gänget. Jag kan inte se någon som utmanar denna tanks och anser att detta är omgångens bästa spik trots att han återkommer efter uppehåll.

RANKING: 8 RES: 3-9 

Vill ni köpa andelar i mina system så hittar ni dom här: https://tillsammans.atg.se/lag...

Andreas V86 kostar 100:- ( 25 andelar )

Nilssons Bomb 275:- ( 15 andelar )

Bomben skrivs ihop med Tobias !

Nu spelar vi om stora pengar, så missa inte era andelar.

Välkomna !


Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V65-kväll nummer två för Solvalla-tisdagarna. En lurig omgång som avslutas med två sto-spikar.V65-1Tror en del på 12 Cemonroc de Coeur i inledningen ... Läs travtips

Klart lättare emot nu jämfört med på slutet. Jag tror Odessa Celeber har stor segerchans! Odessa Celeber går ikväll ut på Solvalla i ett ... Läs travtips

Snart onsdag och världens bästa streckspel V86, nyhet denna vecka, "Första tanken"!Ska alldeles strax gå igenom mitt nya koncept "Första tanken", men ... Läs travtips

V86 Åby/SolvallaStart 20:30 Missa inte att säkra dig andel på 132:- (som analysen bygger på)https://tillsammans.atg.se/inb... V86-13 Västerbo Exact ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips

Fin söndag från Solvalla väntar. Treåringarnas stordag med Kriteriet och Oaks kryddat med Gulddivisionen!Här är första tanken kring V75-omgången: ... Läs travtips