V75 Solvalla 7 Aprill 2018 Jackpot 54 Miljoner » 6 apr. | Andreas -…
  • Hem
  • Andreas
  • V75 Solvalla 7 Aprill 2018 Jackpot 54 Miljoner

V75 Solvalla 7 Aprill 2018 Jackpot 54 Miljoner

Hej vänner!

Åter igen en mycket spännande omgång kryddad med Jackpot på 54 miljoner till en ensam vinnare. Nu ska vi ta oss igenom finalerna och dunka in 7an. 

Förhoppningsvis med lite bättre utdelning denna gången. 

Omgångens bästa spik: 4 QUEER FISH

Omgångens skräll: 7 EVIL ENOK M.E

 

V75-1

Vi inleder V75 med ett små lurigt lopp där 1 INDOOR VOICES är knapp favorit vilket jag inte riktigt förstår. Jag tycker inte hon övertygat sista tiden och kommer chansa bort henne. Jag tror inte hon är tillräckligt startsnabb för att hålla upp ledningen och var hamnar hon då? Jag lägger mitt första streck på 2 UNRESTRICTED som är knapp spetsfavorit före 3 IN TOTO SUND. Båda två är ganska startsnabba och skulle inte UNRESTRICTED hålla upp ledningen blir de ryggledaren och IN TOTO SUND i spets. 5 GALACTICA gör årsdebut och är knappast i toppform, men på ren grundkapacitet räcker de långt här. 

Sista strecket sätter jag på 4 UNIQUE JUNI som kan komma ner utvändigt. Skulle hon få ett bra lopp och lite draghjälp så sitter ingen säger tillslut.

RANKING: 2-3-5-4 RES: 7-1

V75-2

3 KEYCARD gick barfota runtom  för första gången senast och vann på ett mycket imponerande sätt från ledningen. Jag spikar henne på mitt lilla spelförslag men på stora kupongen streckar jag på rejält med tio streck eftersom motståndet är betydligt tuffare nu. Varningen lägger jag på 6 ANNE ROYAL som är riktigt startsnabb och troligtvis sitter i rygg på 3 KEYCARD. Skulle luckan komma tillslut så skulle jag inte bli förvånad om hon vinner till 6%. 

RANKING: 3-6-10-13-8-1-7-2-9-12 RES: 11-5

V75-3

Här sticker tre hästar ut och det är dom som är mest spelade. Jag funderade länge på att strecka alla tre men ju mer jag läser loppet ju säkrare blir jag på min idé. Jag kommer nämligen spika 4 QUEER FISH som jag tror har mycket bra chans att vinna här. 2 SIR RATZEPUTZ fick ett riktigt tufft lopp senast när han drog på i ledningen men stannade tillslut. 1 ZENIT BRICK är en häst som gillas skarpt, men jag har en liten känsla av att han kan hamna lite pyrt på de, dessutom känns de som om att han gjort sina bästa lopp i vinter. Jag tar ställning och spikar 4 QUEER FISH. Att han är minst spelad av dessa tre tackar vi för !

RANKING: 4 RES: 2-1

V75-4 

SIR QC kommer till start med fyra raka segrar och har verkligen imponerat på slutet. Han ska ses med bra segerchans här. Jag väljer dock att gardera eftersom jag tror att det vankas svar denna gången och spelad till närmre 70% känns inte spelmässigt försvarbart. 1 CLINT CLASSIC tror jag spetsar här men troligt vis släpper man ledningen till 6 TITAN BEODDE som går bra i den positionen. Håller TITAN BRODDE sig i trav så kan vi ha vinnaren klar. Jag väljer att plocka med två skrällar som båda har lyft sig rejält med lättad balans. 3 GLOBAL TEARDROP och 8 RAGAZZO DA SOPRA som ör totalt bortglömda. 

RANKING: 6-4-1-8-3 RES: 10-7

V75-5

1 GENERAAL BIANCO var min spik i comebacken vilket visade sig vara rätt val. Han låg då sist utvändigt och la av en riktig rökare och spurtade ner samtliga över upploppet. Det tar verkligen emot att inte spela på honom efter senaste prestationen men jag tror inte att spår 1 är så passande för honom då startsnabbheten inte är vapnet. 

Skulle han komma ut och hitta ett vettigt slagläge så sitter ingen säker, men jag tror att konkurenterna kommer göra allt för att låsa in honom. 12 GLOBALSATISFACTION blir istället mitt val denna omgången. Han kommer med 3 raka segrar och det luktar seger även här. Med de minsta lilla klaff, tror jag Ulf Olsson skär mållinjen som etta. 

Storskrällen i loppet är 7 EVIL ENOK M.E som tråkigt nog slog på en galopp efter 200 meter senast. Nu blir de barfota runt om, jänkarvagn och helstängt huvudlag. 

Skulle de bli tempo i loppet så gynnar detta min skräll. 

RANKING: 12-1-7 RES: 4-9

V75-6

7 WHO’S WHO har imponerat rejält och är en riktig kämpe som tagit tre raka segrar med Örjan Kilström. Nu får han istället Torbjörn Jansson i vagnen vilket jag ser som ett minus. Hästen är lite knepig och kan dessutom hamna snett på de från ett 7:e spår. Jag vill istället lyfta fram 6 TOTAL RECALL som var knappt slagen senast. Det luktar ledning och väl där tror jag på bra chans nu. 9 LIGHTNINGSKY låter de riktigt bra på och även här blir de optimal balans. 1 ARSENAL, 3 FLORIS BALDWIN och 12 AVENTADOR S.F platsar också på min kupong. 

RANKING: 6-7-9-3-12-1 RES: 8-5

V75-7 

11 OLLE ROLS har jag försökt fälla flera gånger men senast valde jag att spika och ge upp att fällningsförsöken. Denna gång väljer jag återigen att spika honom till runt 20% vilket jag tycker är mycket spelvärt. 

Jag tror på stenhårt tempo i loppet och de gynnar OLLE. Han går från alla positioner och lever på styrkan även om snabbheten blivit betydligt bättre.  SPIK ! 

RANKING: 11 RES: 4-6

Vill du köpa andelar i mitt system så hittar du det här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

Andreas V75 kostar 200:- ( 10 andelar )

Andreas Bomb kostar 600:- ( 10 andelar )

Andreas 99a kostar 99:- ( 25 andelar )

Stort lycka till i jakten på miljonerna.

Nu kör vi !!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips