V75 Solvalla 10 Februari 2018 ** Jackpot ** » 9 feb. | Andreas -…
  • Hem
  • Andreas
  • V75 Solvalla 10 Februari 2018 ** Jackpot **

V75 Solvalla 10 Februari 2018 ** Jackpot **

V75 Finaler kryddat med Jackpot kan de bli bättre ? 

En mycket spännande och svårlöst omgång som kan ge riktigt hög utdelning 

och detta ska vi vara med på.

Jag har valt att spela ett spiklöst system idag, eftersom jag tror flera av loppen står mellan 2-3 hästar. Vi blandar in riktiga skrällar och hoppas att detta är medicinen för framgång idag. 

V75-1 
Vi inleder omgången med ett ganska lurigt lopp där 9 SLIDE SO EASY blir favorit och ska med på kupongen, han besitter en riktigt bra spurt som kan räcka hela vägen. 5 JIRO som imponerade riktigt senast är första strecket och jag vet att Joakim Löfgren tror på bra chans med honom. Skrällen 6 TRINITY LUX som är spelade till 4% får inte nonchaleras. 7 JUSTICE ÅS är också ett givet streck trots att det ryktas om ett rygglopp. jag stänger på dessa fyra.
RANKING: 5-6-7-9 RES: 8-3

V75-2
3140 meter där jag tror spelarna är fel ute på favoriten 14 READY RIBB. Visst är det bästa hästen i fältet men från 20 meters tillägg och stor risk för trafikproblem är de givet att gardera. 7 DIZZY EIVER och 4 AISHA SIMONI är mycket intressanta här.
Jag plockar även med 8 PLATON FACE som kommer segerstrida om han sköter sig.13 JUVELS BOY är också en kapabel herre som platsar på mitt system. 15 MIND YOUR FACE känns underspelad trots dubbla tillägg och 2 MR PERFECTION är loppets miljondrag tillsammans med 9 ZEUS KARSK som jag har jagat länge.
RANKING: 8-7-14-4-13-2-15-9 RES: 1-12

V75-3
2 VÄSTERBOONTHENEWS är en riktig startraket som sitter i tidig ledning. Detta är en mycket fin häst som man bara måste gilla. För två starter sedan fick jag gåshud över upploppet, men senast blev jag inte lika imponerad när B.B.S SUGARLIGHT snodde åt sig ledningen när Johnny Takter satt och sov men det löste de sig med nöd och näppe ändå. Nu är de Örjan som kör igen och jag kan inte tänka mig att han gör samma tabbe. Värsta motbudet är 1 ZENIT BRICK som gjort de fantastiskt bra men kommer få göra grovjobbet här. Det kan vara så att proffsiga Goop på något sätt har en lösning och plockar ner favoriten från dödens.
RANKING: 2-1 RES: 5-8

V75-4
4 WEEKEND FUN har varit min spik dom två sista starterna och det har visat sig vara helt rätt. Att det är första strecket är det inget tvivel om, men jag har feeling för att det kan skrälla här. Jag väljer att gardera med 7 GLOBAL UNLIMITED i första hand, men tar även med 6 DIVINE som är väldigt bortglömd med tanke på senaste prestationen.11 FAIRPLAY PELINI  kan utmana om det blir högt tempo.
RANKING: 7-4-6-11 RES: 9-5

V75-5

OLLE ROLS har gjort väldigt fina lopp och jagar sin femte raka seger här, men spåret kan bli en fäll. Skulle han hitta så blir det svårt att stå emot honom, men jag tror att konkurenterna kommer göra allt för att favoriten ska bli fast på innerspår. 12 ERIK STING blir också hårt betrodd trots sämsta spåret men trots de lägger jag ändå mitt första streck på honom men streckar på rejält. 6 TWIGS BRAID, 9 JAQUES NORI , 7 VELVET GIO  OCH 10 D.D’S PERSEVERANCE. SKRÄLLVARNING ! 
RANKING: 12-9-1-6-7-10-3 RES:4-5

V75-6
1 BARBARA L. HANOVER
känns som en sårbar favorit här och jag väljer bort henne. Jag tippas istället 6 MAINTAINABILITY som jag tror sitter i tidig ledning. 3 HOPE AND DREAM som bara är tippad till 10% är också mycket intressant med sina fyra raka segrar. 13 INDOOR VOICES är bästa hästen, men jag tvivlat på att hon hinner fram över den kosta distansen när Kaj Widell har smörat bort halva loppet i ledningen. OMGÅNGENS FRÄCKA LÅS !

RANKING: 6-3 RES: 13-1

V75-7 
Vi avslutar omgången med ett lopp över 2140 meter där 4 QAHAR QC blir favorit. Jag tror att segerstaplaren är ute på hal is denna gången och min känsla är att han kommer galoppera. Fråga mig inte varför men jag hoppas min magkänsla stämmer. Man kan tyckas vara våghalsig men det är mitt sätt att spela på och här streckar jag två ekipage som är långt ifrån favoriter. 1 STARO IVY LEAGUE är en häst jag verkligen gillar och jag tror segern ligger nära här. 7 SAMBUCA KNIGHT gjorde ett grymt lopp senast och kan vinna igen ! Låser på dessa två och hoppas på mega utdelning idag.

RANKING: 1-7 RES: 8-4

Gillar ni mitt sätt att spela på och vill köpa andelar i mitt system så hittar ni dom här:

Andreas V75 kostar 150:-
Nilssons BOMB kostar 375:-

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

STORT LYCKA TILL ! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips