V75 Romme 1 Aprill 2018 70 MULTIJACKPOT » 31 mars | Andreas -…

V75 Romme 1 Aprill 2018 70 MULTIJACKPOT

Hej vänner !
Dagen är äntligen här som vi alla travnördar väntat på. Multijackpot på 70 miljoner är inget man leker bort och nu ska vi verkligen ta till vara på omgången. 
Jag har pluggat på ända sen i Torsdags och känner mig riktigt påläst inför detta.
 
Omgångens bästa spiken: 2 KNIFETOWN WINNER
Omgångens skrällvarning: 7 PRINSESS TIME

V75-1 
6 MÅNPRINSEN A.M är en häst utöver de vanliga och är mycket fin att titta på. han har presterat otroligt fina lopp och har självklart chans att vinna här. Jag tror att många spelare kommer luta sig mot denna som spik imorgon, men det gör inte jag. När man ställs inför en stor jackpotomgång så gäller det att hitta små avgörande för att få upp utdelningen. 4 ELDVIN gjorde sitt livs lopp näst senast när han besegrade självaste LANNEM SILJE på snabba 1.23.1.  Det låter riktigt bra från stallet och jag vågar inte spela utan honom. 9 SMEDHEIM SOLAN är också en tidig utmanare och ska med på kupongen.
RANKING: 4-9-6 RES: 10-3

V75-2
Omgångens öppnaste lopp som jag ser det.
7 MY DREAM ART är knapp favorit och känns kall här. Skulle han få ett perfekt lopp kan det räcka till vinst, men jag kommer strecka på här. 1 LUKSOM har ett perfekt läge och är tidig. 5 RIM PERFECT blandar och ger lite, men gillar den långa distansen. Ett stort minus är att han ska gå med vanlig vagn vilket gör att jag rankar ner honom en aning. 3 ENTERTAINMENT ÅS ska bli spännande att se med Goop i vagnen igen. 
RANKING: 3-1-5-7-6-9-4-10 RES: 12-11

V75-3 
Hårt spel på 1 ON TRACK PIRATEN som jag tror sitter i spets omgående här. Väl där har han 11/14 segrar 2016-2018. Detta kan bli en svår nöt att knäcka för favoriten  5 ZENIT BRICK som kommer få föra grovjobbet. 
ZENIT BRICK har visserligen knäck ledare förr och kan göra det igen. Skulle de bli tuff körning mellan dessa två, så kommer 9 CRUZADO DELA NOCHE in i bilden. 
RANKING: 1-5-9 RES: 7-3

V75-4
11 WELL DONE LA MARC blir hårt betrodd vilket är fullt förståligt och har självklart en vettig chans här. Jag kommer dock gardera med ett par streck. 7 PRINCESS TIME ska tävla barfota för första gången vilket är mycket intressant. Jag sa till mig själv att detta är en ” nästagångare ” och med optimal balans är hon mycket tidig. Jag streckar 7 hästar enligt ranking.
RANKING: 7-11-3-6-8-13 RES: 15-5

V75-5
Här hittar vi omgångens lås. 5 GLOBALSATISFACTION blir stor favorit och kan vinna här. Jag tror dock att 6 MICHELANGELO ÅS tar spets och sen kan loppet vara över. Bakom dessa ser jag ingen som utmanar denna duo. LÅS !
RANKING: 6-5 RES: 3-9

V75-6 
Omgångens skrik blir 6 ARAMIS AMOK som jag tror vinner ” OM ” Det blir barfota balans, vilket inte är säkert än. 10 SIR Q.C vet vi alla vilken fantastisk häst detta är och utmanar trots ett dåligt läge. 8 SIR HENRY P.HILL ska också vara med och göra upp om han får rätt lopp. 
RANKING: 6-10-8-12 RES: 3-7

V75-7 
Här hittar vi omgångens bästa spik! 
2 KNIFETOWN WINNER är i skrivande stund knapp favorit. Han har verkligen lyft sig i Westholms regi och har 4/4 i spets. Nu ska han tävla barfota runt om och det blir halvstängt huvudlag. Jag har mycket svårt att se denna förlora. SPIK!
RANKING: 2 RES: 9-1

Vill du köpa andelarna mitt system så hittar du de här: 

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

Andreas V75 kostar 200:- ( 10 andelar )
Andreas 99a kostar 99:- ( 25 andelar )
Andreas Bomb kostar 600:- ( 10 andelar )

STORT LYCKA TILL ! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips