V75 Mantorp 24 Mars 2018 ** JACKPOT ** » 23 mars | Andreas -…

V75 Mantorp 24 Mars 2018 ** JACKPOT **

Ny jackpot på V75 Mantorp. Största favoriten 2 Sir Ratzeputz bli mångas spik i omgången men jag kommer göra ett fällningsförsök då jag tycker den är kraftigt överspelad trots en fin prestation senast. 

Omgångens bästa spik: GENERAL BISNCO

V75-1
Vi inleder omgången med ett styrkeprov över 3640 meter. Här ryktas det om barfota runt om för första gången på 7 PLATON FACE vilket är intressant. PLATON lär komma till ledning i ett tidigt skede och skulle han inte ödsla onödig kraft kan de räcka ända in i mål. 10 READY RIBB och 11 QHAR Q.C är tidiga motståndare som inte behöver någon närmare presentation. 4 ONE MEMPHIS är kanske ett långskott men jag plockar med honom som en dunderskräll. 
RANKING: 10-11-7-4 RES: 1-8

V75-2
12 JULIA AF SOLNÄS bär favoritskapet och utan tvekan bästa hästen i fältet. Skulle de inte strula allt för mycket på vägen så kan hon spreeda ner samtliga. 11 DEALWITHAKISS gjorde ett galet bra lopp senast och vi fick se vilken stor skillnad de kan vara att tävla utan skor. Går hon med samma balans som senast kan hon utmana favoriten. 2 PRIMA ITALIA har spetsläge, och väl där kan hon bita ifrån sig riktigt bra. 
Bakom dessa blockar jag med 4 IRIS PALEMA, 5 GOING POPP 6 KAHLEESI och 9
TAHAYS BLUE AMBER.
RANKING: 12-11-2-4-6-9-5 RES: 7-8

V75-3
2 SIR RATZEPUTZ blir omgångens största favorit. Senast på Momarken vann han på fint sätt trots att fästet i banan var sämre. 
Jag tycker dock att 72% känns överspelat och väljer att gardera. 7 WEST WING är en häst jag gillar skarpt och skulle inte bli förvånad om han sticker nosen först.  3 DAJLIG BOKO blir inte lätt att ta ner om man hittar till ledningen. 5 BESR DANCER ska tävla barfota runt om och det är ett stört plus. Lite långsökt men som storskräll platsar även denna på min kupong. 
RANKING: 7-2-3-5 RES: 9-6

V75-4
Här hittar vi omgångens fynd!
7 TOTAL RECALL 4% utser jag till omgångens fynd. Rapporterna låter fantastiskt bra och nu blir de barfota runt om
För första gången och helstängt huvudlag även detta för första gången. Detta kan göra riktigt bra effekt och till bara 4% känns detta mycket intressant. Jag har en känsla sv att detta är vinnaren. Här saknas såklart inte motbud och först att nämna är 8 WHOS WHO som är loppets favorit. Hästen är mycket fin då han fungerar fullt ut, men har också visat tendenser till att strula. 
Dessa två låser jag med på lilla systemet, men på stora plockar jag med 6 HERCULES T. Och 12 IRONMAN PELLINI.
RANKING: 7-8-6-12 RES: 9-1

V75-5
Årsdebuterande 12 GENERAAL BIANCO är utan tvekan bästa hästen här. Enligt rapporterna är han väl påställd inför detta. 
Trots att han inte startar sedan November så tror jag att konkurenterna får de svårt att stå emot honom över upploppet. 
Omgångens bästa spik ! 
RANKING: 12 RES: 2-10

V75-6
5 ERIK STING blir favorit i ett ganska lurigt lopp. Senast blev det galopp och jag tror han laddades lite väl hårt. Jag lägger mitt första streck på 2 DANI BOKO Som troligt vis når ledningen. 9 VÄSTERBO GROSBOIS trodde jag mycket på för några starter sedan, men då täckta han inte. Nu har han rygg på startsnabba DANI BOKO  och kan få en fin position utan att de kostar något. 
4 JAQUES NORI är den som kan utmana DANI om spetspositionen och streckas här. 
RANKING: 2-9-5-4 RES: 1-8

V75-7
Här var jag länge inne på att spika 3 TITAN BRODDE, men ju mer jag funderar så vill jag inte spricka på om han skulle hetsa upp dig. Det är mycket skrik på 8 EXTRA FUDGE som ska tävla med optimal balans, men kommer få göra grovjobbet. Jag spelar utan honom.
2 DEMOLITION MAN har jag följt länge och skulle han nå spets så blir det inte lätt för övriga att vinna. Han är obesegrad från spets. Jag låser på dessa två!
RANKING: 3-2 RES: 12-8

Vill du köpa andelar i mitt system så hittar du dom här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

Stort lycka till i jakten på Miljonerna :)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips