V75 Halmstad 3 Mars 2018 » 3 mars | Andreas - Travstugan.se

V75 Halmstad 3 Mars 2018

Hej alla! 

Med formen på topp har jag nu läst hela boken in och ut i flera dagar. Denna omgången är nog en av de svåraste V75 jag sett. Här kan hända vad som helst därför har jag valt att spela spiklöst. Vill man luta sig åt en spik i omgången så skulle jag säga att 1 JIRO i avd 3 är bästa spiken, men efter strykningen på 8 SORBET finner jag inget spelvärde i honom. Jag bjuder jag istället er på ett par riktigt bra skrällbud ni inte får missa. 

V75-1 

Vi inleder V75 med ett lurigt lopp över 2640 meter där 5 SHORT HANDED JAG är favorit. Jag har ingen jätte felling för favoriten som bara gjort en start i år men självklart ska han med på systemet. Mitt första streck sätter jag på 10 GLOBAL UNLIMITE som trivs ypperligt men Kim Moberg, dessutom tror jag att distansen passar riktigt bra. Nästa streck blir på 3 REVELINO JET som är riktigt kapabel. Det ända frågetecknet är hur han klarar voltstart, men till 6% är spelvärdet riktigt högt. 7 SOMETHING FISHY kommer med tre raka segrar och ska återigen ses med god segerchans. Jag stänger loppet på dessa fyra och hoppas att detta håller !

RANKING: 10-3-7-5 RES: 9-8

V75-2 

3 SAURON PIL 59% gjorde bort sig med galopp senast och känns som en mycket överstreckad favoit. 4 YANKEE BOY står verkligen på tur för seger, senast satt han fast med rubbet sparat över mållinjen och skulle han få lucka i tid så tror jag vi kan ha vinnaren klar. 9 DJORKAEFF SISU har varit lite strulig av sig tidigare men det verkar ha släppt mer och mer. Nu sitter sitter Ulf Ohlsson som har dunderform upp på ekipaget och detta är en perfekt kombo. jag plockar även med 8 BLACK SNAPPER och 10 UDDENS INDEX som rejäla skrällar.

RANKING: 4-9-3-8-10 RES: 11-5

V75-3

Det ryktas om strykning på 8 SORBET som är klar favorit i loppet. SORBET återkommer till Sverige efter att ha tävlat i Frankrike. Nu efter srtykning så får 1 JIRO alla streck på sig vilket minskar spelvärdet rejält på min tänkta spik. Detta gör att jag dubblar systemet med 4 OLYMPIC KRONOS som är första motbudet.

RANKING: 1-4 RES: 6-5

V75-4 

Här har vi omgångens mest öppna lopp på förhand. 5 BELLE GODIVA är en riktigt fin travare som Joaking Lövgren håller riktigt högt. Hon kommer med två raka segrar och avslutade 1.11 sista 700m senast. Ni som ska spelat ett minstre system kan tänka på att spika henne i detta öppna lopp, men jag kommer strecka 10 av hästarna till start på stora systemet. jag vill nämna 10 AMBON DEGATO, 6 KISS MY LIPPS H.C och 1 DAY COMPOSITE som första motbud. 

RANKING: 5-10-6-1-7-9-8-15-4-13 RES:2-3

V75-5

7 TREASURE KRONOS kommer hem efter en Frankrikeresa liksom SORBET i lopp 3. Detta är en häst med skyhög kapacitet och ska räknas direkt här. Jag kommer dock gardera favoriten pga att hon möter 4 GESISH SUND som gjorde ett bra lopp senast. Nu vankas de skoryck och jänkarvagn vilket är den optimala balansen för henne. Jag låser loppet på dessa. 

RANKING: 4-7 RES: 10-8

V75-6 

ERIK STING 40% känns överspelad här. Jag vill varna kraftigt för 10 D.D´s PERSEVERANCE som jag tror är bäst i fältet och segerstrider trots bakspår. Det är riktigt fin rappoerter på 5 PASTOR BOB och jag läser loppet på dessa två och chansar bort favoriten. Det får bära eller brista !

RANKING: 10-5 RES: 4-12

V75-7 

Vi avslutar omgången med ett riktigt fint lopp där urstarke 4 QAHAR QC kommer ut. Vi alla har sätt denna segermaskin och detta är ingen bluff. 7 MASTER CROWE fick entligen sticka nosen först senast och ska med här. 9 COCKTAIL FORTUNA ska gå med optimal balans och räknas trots att formen inte är på topp. Superskrällen 8 TRINITY LUX som bara är spelad på 1% är aningen ojämn i prestationerna men jag vågar inte lämna honom utanför mitt system.

RANKING: 4-9-7-8 RES:1-2

Mitt system kostar 150:- och de hittar ni här: 

https://tillsammans.atg.se/lag...

Jag skriver även ett mycket spelvärt system tillsammans med Tobias Nilsson som vi har döpt till Nilssons Bomb. Det kostar 375:- 

Hoppas ni gillar läsningen och vill vara med på spelen.

Stort lycka till allihopa... Nu kör vi !

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.