• Hem
  • V75 Gävle 16 December 2017 " JACKPOT "

V75 Gävle 16 December 2017 " JACKPOT "

V75 Jackpot ger alltid en lite extra press när man ska analysera en omgång. Man vill ju självklart sitta med 7 rätt efter sista loppet, och då vill man se ett högt belopp.

Många av favoriterna startar från usla spår och ska man någon gång ta ställning att gå emot dessa så är de just nu.

Efter noga läsning och fördjupning har jag hittat två mycket spelvärda spikar som jag bygger mitt system på.

V75-1 

Här sitter antagligen 1 HAN HERRED i tidig ledning.

Jag är dock inte så imponerad av prestationerna tidigare och väljer gardera med 4 streck. 3 LINCOLN LAWYER, 7 VICTOR A.U., 9 VALEUR och 8 M.T.INSIDER.

RANKING: 1-3-7-9-8 RES: 5-6

V75-2 

Småklurigt lopp där B.B.S.JHONNY bär favoritskapet. Jag tror de kan bli ganska tuff körning här och det skulle öppna upp loppet för min idé som är 10 PREDICTION. Bakom dessa två så väljer jag ytterligare några streck. 

RANKING: 10-3-1-2-12-8 RES: 9-7

V75-3

Gulddivisionen där 8 ZENIT BRICK är storfavorit och ska självklart rankas som första häst. Vi har fått se många fina insatser men jag jag tycker de gått lite väl fort fram och från spår 8 blir de ingen spik för min del även om vinstchansen är stor.

Jag vill lyfta fram 1 SPITCAM JUBB som går bra i ledningen och är en riktigt tuffing. 10 NAROLD VOX som kommer bli farlig vid högt tempo och som Senaste starten gjorde ett riktigt fint lopp visserligen i monté men jag tror inte denna är golvad. 9 DIGITAL INK vågar man inte heller lämna utanför systemet.

RANKING: 8-1-9-10 RES:3-4

V75-4 

Kallblodsprinsen 8 MÅNPRINSEN A.M. är megafavorit vilket helt klart är befogat, men från dubbla tillägg kan det bli väldigt stora problem och jag går emot och spikar istället 3 STORSJARMÖREN som kommer leda loppet väldigt länge. Till bara 14 % är detta OMGÅNGENS FYND... SPIK !

Bakom nämner jag 12 ODIN TABAC, och framför allt 4 ALFIE 3 % som har en riktigt fin segerrad 1-2-1-1-2. 

SPELTIPS PLATS 4 ALFIE !

RANKING: 3 RES: 8-4 

V75-5

Omgångens öppnaste lopp och hör kommer jag strecka på så mycket jag har råd med. 1 MELLBY EMERALDS kan bli över från start och hamna på vingel. 8 TITAN BRODDE är grym när allt fungerat men får nu Per Lennartsson i sulkyn vilket jag ser som ett minus, dessutom spår och upplagt för en tung resa. Dessa två ska rankas högst, men här tror jag det kan skrälla rejält. Jag streckar 8 hästar och hoppas vinnare är en av dom.

RANKING: 8-1-12-3-10-6-5-7 RES: 9-2

V76-6

Klar favorit är 1 VIRUNGA som vann från ledningen senast. 3  DRIZZLE C.C. är också startsnabb och vem av dessa två som når ledningen är en gåta, men om 1 VIGUNGA håller upp täten så blir hon mycket svårslagen. skulle det bli hård körning öppnar detta upp för bakspårshästarna 10 ROMANCE AMOK som jag tyckte var lite vek senast och 12 POEM IN MOTION som bara är spelad till 3 %. Även bra träningsrapporter på 4 SUNWAPTA GOJ. Jag sätter 10 ROMANCE AMOK som förstareserv.

RANKING: 1-3-12-4 RES: 10-6

V75-7

9 ARAW HOSS 33 % har varit ifrån i 2 månader och kan omöjligt vara på topp.

8 NATIONAL PRINCE 22 % har ett uselt läge och riskerar en tuff resa..

Här hittar jag OMGÅNGENS BÄSTA SPIK! 4 ISLAND LIFE 17 % är smaskens. Dessutom har jag fått rapporter på mycket bra i träning och denna häst älskar vintern.

Jag tvekar inte en sekund att SPIKA !

Bakom min spik vill jag nämna en rolig skräll 5 SCARPIA för er som vill strecka på.

Är du intresserad av att köpa en andel i mitt system så följ länken nedan..

https://tillsammans.atg.se/lag...

Lycka till !

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll riktas blickarna mot Åby där vi i montéloppet bland annat får se Blue Snapper gå mot ny seger. V64-1Jag tycker 3 Whipped Eggs trots allt höll ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips