V75 Axevalla 17 Februari 2018 ** JACKPOT ** » 17 feb. | Andreas -…
  • Hem
  • Andreas
  • V75 Axevalla 17 Februari 2018 ** JACKPOT **

V75 Axevalla 17 Februari 2018 ** JACKPOT **

Hej !

Återigen en jackpot omgång men stora pengar i potten. Jag tycker att omgången ser mycket favoritbetonad ut och det kan bli så att det blir låt - medel utdelning. Jag som tippas lite våghalsigt kommer idag göra allt jag kan för att få upp utdelningen och garderar megafavoriten Southwing Feji. Självklart är det en bra uppgift för stjärnan men första förlusten kommer någon gång.. redan ikväll ?

Jag spikar istället Roofer som satt fast med rubbet sparat senast och skulle de klaffa de minsta, så sitter ingen säker.

Missa nu inte era andelar... Nu kör vi.....

V75-1
Vi inleder V75 med ett lopp över 2140 volt.
Här blir 6 LINUS BOY favorit vilket jag förstår om ledningen nås, men jag är inte så pass säker på de att jag vill spika. 8 LINCOLN LAWYER känns som en given gardering för mig. Bakom dessa tar jag med 4 TRINITY LUX,ä och  2 GLOBALSATISFACTION 
RANKING: 8-6-4-2 RES: 9-1

V75-2
Omgångens mest öppna lopp och här luktar det skräll hela vägen ner till Skåne. Favoriten 2 MELLBY EUPHORIA är inget jag tror speciellt mycket på. 4 COLOUR OF LOVE som bara är spelar till 3% är riktigt intressant här. Nu jobbar vi in skrällen! 

RANING: 4-12-6-2-10-14-7-9-5-13 ... RES: 3-15

V75-3 

Här spikar jag 8 ROOFER trots ett knepigt utgångsläge. Senast satt han kvar med rubbet sparat. Jag tror att Örjan löser denna uppgiften och till bara 18% är detta omgångens mest spelvärda spik.
RANKING: 8 RES: 4-12

V75-4
1 PROSPEROUS har blivit struken och detta öppnar upp loppet. Mitt första streck sätter jag på 3 CASTLEMAN som kommer med två raka segrar.13 COFFIE U.N.G är mycket intressant om han håller sig på benet. 11 WINGAIT ERIK är en häst jag gillar skarpt, som utmanar vid tempo. 9 ENJOY AVENUE , 6 IRIS PALEMA och 10 ESTERBAN BOKO är outsiders som skulle kunna utmana om favoriterna har en sämre dag. 6 streck känns tryggt.
RANKING: 3-11-9-13-6-10 RES: 7-4

V75-5
4 SAMBUCA KNIGHT blir stor favorit och är den troliga ledaren här. Senast svek han från ledningen vilket jag blev lite less över. Först tänkte jag hur kan man inte vinna, men nu i efterhand får man väl ändå ursäkta SAMBUCA som fick stenhård press av ur starka QAHAR QC. Jag tror på tidig ledning här, och nu är finns de ingen som kan göra det lika surt för favoriten, dock kan loppet senast sitta i benen och Axevallas långa upplopp kan bli tufft mot slutet. Jag kommer gardera på mitt system med 1 FIREWIRE som antagligen sitter i rygg på SAMBUCA ocjh kan utmana "om" luckan kommer. Distansen är ett frågetecken för FIREWIRE men jag tror inte det ska vara några större problem. Jag tar även med superskrällen 10 RYAN KRONOS som inta alls är så tokig,till 3 % kan jag inte nonchalera.
RANKING: 4-1-10 RES: 9-7

V75-6
Ny start för segermaskinen 13 SOUTHWIND FEJI som befogat blir omgångens största favorit. Jag har flera gånger garderat i hopp om förlust men blivit imponerad var ända gång. Jag ger inte upp för förr eller senare kommer första förlusten. Jag kommer gardera mega favoriten med 5 CHARMANTE AMOK och 12 LEGOHOLM ZON som ocka varit fantastiskt fin. Nu vankas det Jänkarvagn på favoriten men jag gör ändå ett försök att få värdet att skjuta i höjden. Skulle jag spelar ett eget system så hade jag spikat SOUTHWIND FEJI men nu när vi kör andelsspel så vill man få upp värdet lite. JAg är medveten om att detta är långsökt, men jaaa vi får se..

RANKING: 13-5-12 RES: 3-1

V75-7 
Mycket öppen avslutning som kan kräva många streck, men jag tror att detta lopp kommer köras i händerna på bakspårshästarn, vilket betyder på svenaks att jag tror på stenhårt tempo. Med Axevallas långa upplopp har då hästarna som sitter längre bak större chans att hinna fram. Jag lägger mitt första streck på 11 DEMOLITON MAN F. som gjort flera fina lopp på slutet. 10 EELIS är också en riktigt fin häst som antagligen är något bättre i ledningen, men kan ändå vinna här. 2 ACTUAL STAR vann senast med en sju dundrande avslutning och blir totalt bortglömd här. Det är möjligt att kost distans inte är lite stort plus, men 6% är ett skämt. Gästhästen 7 ALWAYS ON TIME tävlar med skor nu och det tror jag är ett stort minus. Jag sätter gästen på reservsidan och hoppas att mina tankar är rätt  i detta öppna lopp.
 
RANKING: 11-10-2 RES: 7-1

Vill ni köpa andel i mitt system så hittar ni den här:

Andreas V75 kostar 150:-

Nilssons Bomb koster 375:-

Stort lycka till !

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.