V75 Åby 3 Februari 2018 ** JACKPOT 53 MILJONER ** » 2 feb. | Andreas…
  • Hem
  • Andreas
  • V75 Åby 3 Februari 2018 ** JACKPOT 53 MILJONER **

V75 Åby 3 Februari 2018 ** JACKPOT 53 MILJONER **

V75 Lördag på Åby som bjuder på en smaskig jackpot på 53 miljoner.

Här gäller det att tänka lite extra när man analyserar omgången eftersom att Åbys travbana har dubbla open stretch vilket betyder att två extra innerspår blir tillgängliga på upploppet. Detta kan vara en stor fördel för de hästar som sitter i rygg på ledaren eller tredje invändigt. Det är på just Åbys travbana jag har tagit en av mina största vinster på andelsspel. 

Nu kör vi....

V75-1 

2 TUDOR KRONOS 47% blir stor favorit, men från spår två i volten känns de aningen chansartat då han knappast tar spets här. Han är absolut en av dom som kan vinna men jag vågar inte spika. 6 FRIEND OF NATURE 15 % är knapp spetsfavorit och har ett betydligt bättre spelvärde. 1 FRISCO FLAME 3% kan få en bra plats 2-3 invändigt och skall med på läget.10 IAGO ZON 14% tävlar lite ojämt men har kapacitet att vinns när han har en bra dag. 5 MELLBY DEMON 8% känns underspelar här. Stor skrällen heter 11 DAYDREAM RAPIDA 3% som har grym form och är gynnad av hårt tempo.

RANKING: 6-2-10-1-5-11 RES: 8-7

V75-2

Här har vi ett mycket öppet lopp där det är svårt att hitta vinnaren. Det kan vara så enkelt att 4 RONZON FACE 20% är bäst och bara vinner, men jag litar inte fullt ut för att gå helt på honom. Bakom finns de flera roliga som är lite spelade. Jag plockar med 7 hästar på stora systemet och varnar för 3 LUCAS LADAY 5% som har toppform.

RANKING: 4-8-7-9-11-3-10 RES: 2-5

V75-3 

Här hittar vi omgångens bästa spik! Jag pratar om 9 ZENIT BRICK 78% som gjort de riktigt bra. Senast mötte han mycket bättre motstånd och den tvåan i raden är det inget att tänka på. Jag blir mycket förvånad om Björn inte styr till seger. SPIK !

RANKING: 9 RES: 6-3

V75-4

Stolopp brukar vara svårlösta, men som jag ser det så är de klasskillnad här. 8 VALBORG MARJE 25% startade senast på Romme och slog på en galopp, men ändå slutade hon fyra. Nu är de betydligt lättare motstånd och jag SPIKAR utan att tänka så länge. Carl Johan Jepson ä'r dessutom ett stort kuskplus !

RANKING: 8 RES: 13-12

V75-5

Segermaskinen 7 SOUTHWIND FEJI 67% som bara vinner och vinner blir svårslagen även denna gång, men ska det bli något som helst värde på spelat så måste denna fällas. Det som talar emot är den korta distansen och av den anledningen kommer jag göra ett fällningsförsök. 3 WELL DONE LA MARC 16% gjorde det riktigt bra senast och kanske kan få tidig spets. 2 FIREWIRE 6% kan få vinnarhålet i rygg på ledaren och har en bra speed till slut. Jag plockar även med 1 QUEBEC C.D. 3%, 9 DIORA SOUND 1% 10 TWIN PEAKS 0% och 5 MARKERA 5%. Vi hoppas på favorit fall !

RANKING: 3-2-7-9-1-5-10 RES: 4-8

V75-6

Jag har sågat 3 MASTER CROWE 25% dom två sista starterna, och de har visat sig var helt rätt. Nu är han inte lika beroende av spets eftersom han kan utnyttja Open stretch. Jag sätter MASTER som första häst men väljer att dubbla mitt system med 6 BARKEVIOUS MINGO 22% som sitter på leken om MASTER har en sämre dag. Omgångens bästa lås !

RANKING: 3-6 RES: 2-5

V75-7

Vi avslutar med ett halvlurigt lopp över 2140 meter. Min första häst är 12 VOLOCITY DE VIE 15% som gjorde ett fantastiskt bra lopp senast och jag satt med gåshud över upploppet. Jag tycker spåret talar emot lite, men samtidigt blir jag inte förvånad om han sveper hela fältet och vinner. 4 RUSHMORE FACE 24% gjorde det också mycket bra senast och kan vinna igen. På lilla systemet låser jag på dessa men på stora systemet har jag råd att strecka samtliga. 

RANKING: 12-4-1-9-6-8-7-2-3-10-5 RES: 12-4 

Vill ni köpa andelar i mitt system så hittar du dessa här:

https://tillsammans.atg.se/lag...

Mina spel:

Andreas V75 150:- ( 25 andelar )

Nilssons BOMB 375:- ( 10 andelar )

Stort lycka till !

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips